Willemijn van Buiten

wELKOM BIJ

Beyoutiefull

Leuk dat je er bent! Op deze site wil ik je de tools geven om de beste versie van jezelf te laten zien. Dit kan door het volgen van een workshop, de online training of door middel van een fashionbox.

oNTDEK DE

Online academy

De online academy biedt je verschillende trainingen die je meer inzicht geeft in jouw persoonlijke stijl. Na deze trainingen weet je welke kleding je het beste staat. Zo kom jij erachter wat je het  beste aan het kledingrek kan laten hangen en voorkom je een miskoop. Het belangrijkste doel wat wij voor ogen hebben is dat jij na deze training de beste versie van jezelf kan laten zien. Niet omdat jij aan het perfecte plaatje moet voldoen maar wij je willen laten zien hoe mooi je bent. Ben jij benieuwd of onze training iets voor jou is? Klik dan verder.

Workshop

Identity styling

Identity styling wordt als service aangeboden door opgeleide stylisten van de beyoutiefull academy.  Bij deze vernieuwende benadering van mode-advies sta jij centraal en werken we vanuit jouw unieke identiteit. Tijdens dit advies reiken wij je de tools aan, zodat jij met jouw kledingkeus kunt laten zien wie jij bent.

De tools bestaan uit kleur-, pasvorm- en stijladvies die je helpen te focussen op jouw sterke punten. Het is mogelijk om dit alleen of met een groep te boeken.

GRATIS E-BOOK

Hoe word ik mijn eigen stylist?

Als jij weet waarom je voor bepaalde kleuren en stoffen kiest, ga jij steeds bewuster je kleding kopen. Gevolg is dat je jouw hele kledingkast met elkaar kunt combineren en dat er geen items meer in de kast blijven hangen met een prijskaartje en dat is wel zo duurzaam. Door de verschillende opdrachten in het gratis E-book helpen wij je bewuster te maken waarom jij voor bepaalde stoffen, kleuren en pasvormen kiest. Ben jij benieuwd of één van onze trainingen iets voor je is? Lees eerst het gratis E-book en bekijk de online academy.