Willemijn van Buiten

Beyoutiefull

ACADEMY

Wil je weten hoe je de trends vertaalt naar jouw eigen unieke stijl ontdek dan de verschillende services wij je bieden:

Identity styling

Workshop

Identity styling wordt als service aangeboden door professioneel opgeleide stylisten van onze Academy. Bij deze vernieuwende benadering van mode-advies sta jij centraal en werken we vanuit jouw unieke identiteit. Tijdens dit advies reiken we je de tools aan, zodat jij met jouw kledingkeus kunt laten zien wie je bent.

De tools bestaan uit kleur-, pasvorm- en stijladvies die je helpen focussen op jouw sterke punten. Het is mogelijk om dit alleen of met een groep te boeken. 

INSTAGRAM-POST10-409

Gratis E - book

Als je op de hoogte bent waarom je voor bepaalde kleuren en stoffen kiest, ga je steeds bewuster je aankopen doen. Het resultaat hiervan is dat je jouw hele kledingkast met elkaar kunt combineren en dat er geen items meer in de kast blijven hangen met een prijskaartje, wel zo duurzaam. Wij vinden het allerbelangrijkste dat je de beste versie van jezelf kunt laat zien! Via ons gratis E-book willen wij jou, door middel van verschillende opdrachten, bewuster maken waarom jij kiest voor bepaalde stoffen, kleuren en pasvormen. In het E-book staat meer uitleg over onze trainingen. Benieuwd of onze trainingen iets voor jou is? Lees dan eerst het gratis E-book.