Willemijn van Buiten

unnamed (1)1

Even voorstellen...

Wij zijn Sander en Willemijn van Buiten. Woonachtig op de Kamp in Amersfoort met onze kinderen Noah Sem en Iselynn. Vorig jaar hebben wij het familiebedrijf Arthur & Willemijn overgenomen van de ouders van Sander. Arthur & Willemijn had tot voor kort twee winkels in Amersfoort maar wij zijn tot het besluit gekomen om de winkel aan de Kamp te sluiten. Niet door Corona maar omdat wij zien dat de functie van deze straat dusdanig veranderd is dat wij niet geloven dat hier toekomst is voor een winkel met ons concept. Amersfoort is een eeuwenoude stad met een bijzonder sfeervol en historische centrum waar je heerlijk kunt winkelen, eten en een grote verscheidenheid aan cultuur. Het Beyoutiefull Boutique hotel heerlijk als uitvalsbasis ondanks dat het midden in het centrum van Amersfoort ligt alle rust ervaart met het uitzicht op een groene tuin.

een momentje voor jezelf...

Wij hebben begin van het jaar onze winkel op de Korte Gracht verbouwd tot Experience Center. Zo is het nu mogelijk om een private shopping te boeken.  Wij voeren dit allemaal uit vanuit de Beyoutiefull visie. Een visie waar wij twee jaar geleden Retailer van Europa zijn geworden. 

een stapje verder..

Wij geloven erin dat iedereen mooi is om wie zij is en met onze winkels hebben wij deze vertaling weten te maken. Met deze Boutique Hotel willen we een stapje verder gaan.  Hoe mooi is om dit te doen vanuit onze Beyoutiefull visie. Onze gasten laten ervaren hoe bijzonder je bent. Met onze jarenlange ervaring op service gebied  vanuit onze winkels en Willemijn haar achtergrond in de hotellerie zijn wij ervan overtuigd dat dit een mooie aanvulling is voor de Kamp en de stad Amersfoort.

de achterliggende gedachte...

Boutique Hotel is een populaire term voor een hotel dat een luxueuze, eigenzinnige maar ook intieme sfeer heeft en vaak niet behoort tot een hotelketen. Boutiquehotels worden gekenmerkt door een eigen, persoonlijke stijl en accommodatie. 

Wij bieden 1 kamer aan met de mogelijkheid om gebruik te maken van de tuin. Op deze manier bieden wij onze gasten in hartje van het centrum een moment van rust.

Wij zijn in het bezit van twee parkeerplaatsen achter ons pand en zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Ons plekje is gevestigd in hartje centrum en de straat biedt voldoende mogelijkheid om hun te voorzien van een heerlijk taartje bij Anne, een lekker ontbijt van onze buren en mocht je lekker in de tuin willen eten zijn er voldoende afhaalmogelijkheden op loopafstand.