Willemijn van Buiten

Fashionbox

Hoe fijn is het om lekker thuis op jouw moment te kunnen passen, maar toch hoor ik vaak dat het om een teleurstelling gaat. Wat als tijdbesparing had moeten zijn, is alleen maar meer werk geworden. Het item past niet of je had het je toch anders voorgesteld. Voor mezelf winkel ik natuurlijk niet veel online, maar wel voor mijn kinderen. Meestal weet ik heel goed wat ik leuk vind maar hoe fijn is het als iemand op de hoogte is van jouw persoonlijke stijl en wensen en zegt ik ga het voor je regelen. Zo is eigenlijk het idee ontstaan voor de fashionbox.

WAAROM EEN FASHIONBOX?

Wij nemen het jou uit handen!

Jouw stylist neemt je alles uit handen en neemt contact met je op om af te stemmen waar je behoefte ligt en welk budget je in gedachten hebt.

Een persoonlijke selectie voor jou:

Op basis hiervan wordt er een selectie gemaakt en krijg je een link toegestuurd, zodat je kunt zien of je deze items leuk zou vinden. We vinden het namelijk zonde om je items toe te sturen waarvan we weten dat ze retour komen, daarom deze check.

Kosteloos retourneren & Verzenden:

Zodra het binnen is, nemen we samen je bestelling door. Mocht er toch iets zijn waar je minder enthousiast over bent, zullen wij regelen dat deze kosteloos retour worden gestuurd. De verzendkosten van de box zijn ook voor onze rekening.

Jij maakt je bestelling compleet:

Jij stuurt je favorieten aan ons door en we gaan je bestelling compleet maken. Let op: wij sturen nooit zomaar iets op en werken altijd in overleg.

Betaal achteraf

De items welke je houdt zullen wij in rekening brengen en betaal je achteraf. Wij vragen €10,00 administratiekosten voor het verwerken van jouw box.

Wij helpen je graag met de juiste maat:

Omdat wij alles zelf doorpassen kunnen wij goed inschatten welke maat je moet hebben. Hierdoor voorkomen we dat maten niet passen.

Eindeloos combineren:

Het kan zijn dat er meer items in de box zitten, om zo meer combinatiemogelijkheden te creëren.

Fashionbox aanvragen

Persoonlijk

advies?

Twijfel niet en neem gerust contact met mij op!