Willemijn van Buiten

Foundation

Onze missie is om van betekenis te zijn voor anderen. Mensen enerzijds laten inzien hoe mooi ze zijn. Mensen in onze organisatie laten ervaren waar hun talenten liggen en tegelijkertijd gelijke kansen creëren voor vrouwen en meisjes die met een achterstand zijn begonnen en volgens zichzelf niet voldoen aan het perfecte plaatje.

Dress for Success is een professionele non-profit organisatie. Ze voorzien werkzoekenden vrouwen met een minimum inkomen van representatieve kleding en individueel advies om succesvol te kunnen solliciteren. Op deze manier helpen ze vrouwen om goed voor de dag te komen bij het vinden van werk. Uiteindelijk gaat het er om dat mensen weer mee kunnen doen in de maatschappij, uit de armoede komen en economisch zelfstandig worden. 

Hoe steunen wij deze organisatie? Voor iedere training die wordt gekocht krijgt een werkzoekende vrouw van Dress for succes een gratis training van ons cadeau!

Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. En dat is hard nodig, want wereldwijd worden dagelijks meisjes achtergesteld en gediscrimineerd. Plan International voert projecten uit in ruim 50 landen in Afrika, het Midden-Oosten, Azië, en Latijns-Amerika, zodat meisjes kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen, voor zichzelf op kunnen komen en hun eigen beslissingen kunnen nemen. Samen met de steun van duizenden sponsors werkt Plan International zo aan een beter leven voor meisjes en jongens in onze programmalanden.

Hoe steunen wij dit? Bij iedere gekochte training zullen we €10,- van de opbrengst doneren aan deze organisatie.

Meer weten? Klik hier

Vanuit Arthur & Willemijn zijn we ervan overtuigd dat wanneer je kleding draagt welke bij jouw unieke stijl past je duurzaam omgaat met je kleding. Kijkend naar het hele productieproces, de passie en liefde waarmee het item gemaakt is, vinden wij dat dit item het verdient om met liefde gedragen te worden. Wij werken met de 30x keer dragen garantie zodat de footprint welk een artikel achter het ook daadwerkelijk waard is geweest.

Om bij te dragen aan een duurzamere wereld hebben wij op de Kamp in Amersfoort de mogelijkheid gecreëerd om kleding in te leveren. Samen wordt er gekeken of de items bij zitten welke wij voor jou kunnen doorverkopen. Als dank voor jou gedane moeite wordt een gedeelte van de opbrengst omgezet naar een tegoedbon welke ingeleverd kan worden in 1 van onze andere winkels. Ook is het mogelijk om je kleding bij ons achter te laten zodat wij zorgen dat je kleding bij een goed doel terecht komt. Reyoutiefull!