Willemijn van Buiten

Academy

Academy

Als ondernemer heb je een passie voor fashion

Hebt een passie voor fashion, onderstreept door een grote interesse in mooie merken en prachtige stoffen. Je hebt een proactieve houding en bent een energiek persoon die goed gedijt in sociale interacties. Je maakt gemakkelijk contact met mensen om je heen en maakt hierin diepe en betekenisvolle verbindingen. Hierbij is je benadering van advies oprecht, kundig en persoonlijk. Om je hierin te ondersteunen werken wij met een eigen, uniek CRM systeem welke speciaal ontwikkeld is op onze visie.

Wie ben jij?

x

Iemand die ondanks alle ervaring de uitdaging aangaat om succesvol te worden bij het meest professioneel en persoonlijkste concept binnen de fashion branche. Je weet welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van de nieuwste trends en weet deze te vertalen naar klanten hun eigen unieke stijl. Je bent in staat om workshops te geven en jouw klanten te voorzien van de nodige kennis zodat zij hun eigen stijl kunnen ontdekken. Je hebt een luisterend oor en door jouw empathisch vermogen ben je in staat om te achterhalen waar de behoefte ligt van de klant en te vertalen naar een fashionbox.


Doormiddel van onze online academy willen wij zorgen dat meer retailers dezelfde taal spreken. Wij willen bijdragen aan de retailmarkt en het vak stylisten op de markt zetten. Dit doen we door verschillende trainingen aan te bieden die meer inzicht geven in de persoonlijke pasvorm, kleur en stijl van je consument. Wat past er bij de persoon voor je en wat kan je beter laten hangen. Deze tools helpen je om de consument beter de adviseren, de beste versie van zichzelf te laten zien en het helpen voorkomen van misaankopen.
Door je stylisten te trainen in kleur, pasvorm en stijl zorg je ervoor dat je de consument van een vakkundig advies kan voorzien. Door de persoonlijke benadering ga je een verbinding aan en zorg je ervoor dat je klant blij en tevreden de deur uit gaat.