Beyoutiefull

oNZE MISSIE

Beyoutiefull

Als retailer geloven wij in de kracht van winkels. De oprechte aandacht en een eerlijk advies, maakt dat mensen naar de winkel komen. Maar hoe weet je of het advies eerlijk en oprecht is? Hoe weet je of je iemand kunt vertrouwen? Vind jij het fijn als iemand je helpt om de vertaling van de nieuwste trends naar jouw unieke stijl te maken. 

Hoe fijn als mensen je ontzorgen in deze drukke tijden. Zo is Beyoutiefull ontstaan want wij geloven dat iedereen uniek is en de mens hierin het verschil maakt. Ben jij benieuwd?

Waar het is begonnen

Sander en Willemijn leerde elkaar kennen op de middelbare school. 10 jaar later kwamen ze elkaar tegen in de stad. Vervolgens vroeg  Sander via Hyves of Willemijn zin had om mee uit te gaan. Willemijn reageerde pas een maand later. Maar uiteindelijk is die date er van gekomen en sindsdien zijn ze bij elkaar. In de avonduren en weekenden hielp Willemijn, Sander mee in het magazijn. Tijdens een vakantie vertelde Willemijn aan Sander dat ze het werken in de winkel  erg leuk vond en vroeg hem hoe hij het zou vinden als zij bij hem kwam werken.  

unnamed

Ons dna

Op een gegeven  moment kregen Sander en Willemijn de vraag hoe ze er tegenover stonden om in de toekomst het bedrijf over te nemen. Om zoiets voort te zetten, vonden ze het belangrijk om goed na te denken welk stukje van hun DNA zij hierin kwijt wilden. Daarnaast heb je ook met natuurlijke rollen te maken, waardoor het toch best gek voelt om je “schoon”ouders te vertellen welke richting je op wilt met het bedrijf. Hierdoor is de Beyoutiefull visie ontstaan. 

Willemijn heeft verschillende trainingen ontwikkeld volgens de visie. Alle medewerkers van Arthur&Willemijn hebben deze trainingen doorlopen en vertalen deze visie elke dag weer in de Arthur&Willemijn winkels. De ambitie is groter en daarom besloten zij om volgens de visie de Beyoutiefull consultancy en de academy op te richten.

LEES HET VERHAAL VAN

Sabine

Eigenlijk zou Willemijn, Sabine  gaan heten. Hoe grappig dat haar moeder in de allerlaatste minuut ervoor koos om haar Willemijn te noemen. Zou toeval bestaan? Omdat deze naam zo’n belangrijke rol heeft gespeeld in een ommekeer in haar leven?

Enthousiast geworden?