Willemijn van Buiten

MISSIE

Het retail vak weer op de kaart te zetten

 

Waar het is begonnen

Sander en Willemijn leerde elkaar kennen op de middelbare school. Tien jaar later kwamen ze elkaar weer tegen in de stad,  waarna Sander, via Hyves Willemijn mee uit vroeg. Willemijn reageerde pas een maand later. Maar die date is er gekomen en sindsdien zijn ze bij elkaar. Tijdens de vakantie  liet willemijn aan Sander weten dat ze het werken in de winkel in het weekend, en in de avonduren hielp ik Sander ook altijd in het magazijn, erg leuk vond en vroeg hem hoe hij het zou vinden als ik bij hem kwam werken. 

unnamed

Ons dna

Het moment dat Sander en Willemijn de vraag kregen hoe ze er tegenover stonden om in de toekomst het bedrijf over te willen nemen. Om zoiets voort te zetten vonden ze het belangrijk om goed na te denken welk stukje van hun DNA zij hierin kwijt wilden. Daarnaast heb je ook met natuurlijke rollen te maken, waardoor het toch best gek voelt om je “schoon”ouders te vertellen welke richting je op wilt met het bedrijf. Hierdoor is de Beyoutiefull visie ontstaan. 

Willemijn heeft verschillende trainingen ontwikkeld volgens de visie. Al onze medewerkers binnen Arthur&Willemijn hebben deze trainingen doorlopen en proberen deze visie elke dag weer te vertalen in onze winkels. Maar de ambitie is groter en zo hebben  besloten om de Beyoutiefull consultancy en de academy op te richten volgens deze Visie.