Beyoutiefull

wIE BEN ik?

Live my dream

Ik ben Willemijn van Buiten,  getrouwd met Sander en moeder van Noah-Sem en Iselynn. Met ons gezin wonen wij in de binnenstad van Amersfoort. Ik dacht dat ik het allemaal goed voor elkaar had; een mooi salaris, auto en laptop van de zaak, zogenaamde zekerheid vanwege een vast contract, maar ik merkte dat ik steeds minder plezier kreeg in mijn werk. Ik volgde mijn hart en waagde de sprong. Nu bijna 11 jaar later heb ik samen met Sander het bedrijf overgenomen van mijn schoonouders en ben ik bezig met het opzetten van een nieuw concept binnen de modebranche gebasseerd op mijn visie Beyoutiefull #DurfJezelfTeLatenZien!’

LEES HET VERHAAL VAN

Sabine

Sabine zou ik eigenlijk gaan heten. Hoe grappig dat mijn moeder in de allerlaatste minuut ervoor koos om me Willemijn te noemen. Zou toeval bestaan? Omdat deze naam zo’n belangrijke rol heeft gespeeld in een ommekeer in mijn leven?

Mijn missie

en visie

Tijdens het volgen van de opleiding merkte ik aan mezelf dat ik me begon te irriteren. Wat bij mij meestal een teken is dat ik mijn eigen visie aan het bepalen ben. Zo kreeg ik vanuit het kleuradvies het advies om meer rood te dragen, want deze kleur staat mij zo mooi. Rood vind ik een prachtige kleur, maar als ik het zelf aan heb voel ik me er helemaal niet prettig in. Ook moest ik de aandacht leggen op mijn slanke benen… Slanke benen?? Ik geinde altijd over mijn benen en dan zou ik daar nu de aandacht op gaan leggen. Oh nee aan me nooit niet. Ah fijn. De opleiding heb ik keurig afgerond maar tegelijkertijd ontstond mijn visie Be-You-Tie-Full. Want ik geloof dat iedere vrouw mooi is om wie ze is en het klopt dat bepaalde kleuren nou eenmaal beter op de huid werken dan andere kleuren maar ik ben er ook van overtuigd dat een advies nooit mag beperken maar je moet verrijken. Vertrouw op jezelf en durf je zelf te laten zien!

Enthousiast geworden?