Willemijn van Buiten

training

Pasvorm

Durf je elke dag te dragen wat jij mooi vindt? Of laat jij je beperken door je pasvorm? Vaak hoor ik vrouwen zeggen dat ze vinden dat ze slanker moeten zijn om bepaalde kleding aan te kunnen trekken. Wat totaal niet nodig is! Ook hoor ik weleens dat vrouwen bepaalde kleding leuk vinden, maar denken dat ze hier niet de juiste lengte voor hebben. Na deze training ben je op de hoogte van  welke pasvorm je hebt en of de metingen overeenkomen met hoe je naar jezelf kijkt. Want tips krijgen op basis van een figuuranalyse is natuurlijk wel zo fijn als jij ook op die manier naar jezelf kijkt. 

Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw mooi is om wie ze is! Door mijn tools aan te reiken wil ik dat jij de beste versie van jezelf kunt laten zien. Wil je afrekenen met de stemmetjes in je hoofd en ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien? Meld je dan nu aan voor de training!

Deze training bestaat uit
Na deze training
Kosten

De cursus bedraagt €99,95.  Door het volgen van deze opleiding steun je Plan International en zorg jij ervoor dat ook een ander meisje op de wereld de mogelijkheid krijgt om naar school te kunnen. Meer weten bekijk de pagina Foundation.

DSA003824535

bekijk de andere trainingen

Enthousiast geworden?