Willemijn van Buiten

Training pasvorm

Durf jij elke dag te dragen wat jij mooi vindt? Of laat jij je beperken door je pasvorm? Vaak hoor ik vrouwen zeggen dat ze vinden dat ze slanker moeten zijn om bepaalde kleding aan te kunnen trekken. Wat totaal niet nodig is! Ook hoor ik weleens dat vrouwen bepaalde kleding leuk vinden, maar denken dat ze hier niet de juiste lengte voor hebben. Na deze training ben jij op de hoogte welke pasvorm je hebt en of de metingen overeenkomen met hoe je naar jezelf kijkt. Want tips krijgen op basis van een figuuranalyse is natuurlijk wel zo fijn als jij ook op die manier naar jezelf kijkt. Ik ben ervan overtuigd dat iedere vrouw mooi is om wie ze is! Door mijn tools aan te reiken wil ik dat jullie de beste versie van jezelf kunnen laten zien. Wil jij afrekenen met de stemmetjes in je hoofd en ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien? Meld je dan nu aan voor de training!

Deze training bestaat uit
Na deze training
Kosten

De cursus bedraagt €29,95. Van dit bedrag doneren wij €10,00 aan Plan International.

Door het volgen van deze opleiding steun je het goede doel en zorg jij ervoor dat ook een ander meisje op de wereld de mogelijkheid krijgt om naar school te kunnen.

DSA003824535

Reviews

Galit
Al jaren shop ik graag bij arthur en willemijn. Afgezien dat de collectie altijd prachtig is, kijkt Willemijn naar mijn smaak. Iets wat ik heel fijn vind, want kleding die leuk bij een ander staat, wil natuurlijk niet zeggen dat het even leuk staat bij mij. Een kilootje eraf, een kilootje erbij, zwanger, niet zwanger, voor willemijn is het belangrijk dat je je prettig voelt bij wat je aanhebt en wat je hierbij uitstraalt. De tas gaat daarom altijd mee naar huis met kleding waarvan ik weet dat het MIJN persoonlijke smaak is en zal daarom nooit met prijskaartje in de kast blijven hangen. Liefs Galit
Jet Levi
Ik ben een fan van Arthur & Willemijn! Waarom? Zo'n 5 jaar geleden zat ik behoorlijk vast in mijn leven. Na mijn scheiding was ik mezelf opnieuw aan het uitvinden. Op aangeven van een collega ben ik naar Arthur & Willemijn gegaan voor een identity styling. En daar ben ik met Willemijn en haar team op zoek gegaan naar mijn nieuwe ik. Met een paar nieuwe setjes waarmee ik talloze leuke combinaties kon maken, kreeg mijn zelfvertrouwen letterlijk een boost en dat zorgde voor een kickstart om mijn leven weer een beetje op de rit te krijgen. En... voor het eerst in mijn leven werd het kopen van nieuwe kleding een feest (in plaats van een noodzakelijk kwaad). Willemijn heeft de gave om zich in jou te verplaatsen. Ze vertaalt jouw kledingstijl en -voorkeuren spot-on in nieuwe setjes en verrassende combinaties, óók met kleding die je al in je kast hebt hangen. En nog leuker...maak je van te voren een afspraak, dan heeft ze al de moeite genomen om een paar dingen apart te hangen, in de juiste maat! Daarbij kiest zij vaak voor items die ik zelf nooit uit het rek gehaald zou hebben, maar die superleuk blijken te zijn als je ze aanhebt. En al die moeite met zichtbaar plezier en geheel vrijblijvend. En ongeacht of ik iets koop, ik ga altijd met een glimlach (maar meestal ook met een goed gevulde tas 😉) weer de deur uit. Zoals gezegd, ik ben een fan!
Petra Creutzberg
Willemijn kleedt mij nu een paar jaar en wat een verademing is dat. Ze weet precies wat ik leuk vindt en wat mij staat. Zonder het heel erg te benoemen welke kleur en vorm bij mij past, pakt ze altijd het juiste. Ik krijg deskundig advies op een zeer persoonlijke wijze. Als ik bij Willemijn ga shoppen slaag ik altijd. En wat ik koop past vervolgens ook weer bij de rest van mijn garderobe. Waardoor ik nu eindeloos kan combineren. Willemijn weet namelijk inmiddels beter wat er in mijn kast hangt dan ikzelf. Dus tijdens een afspraak zegt ze dan bijv: oh deze kan je ook combineren met die ene broek, of dat is leuk over die jurk .. enz. Ik vind het ook altijd zo fijn bij hun in de winkel, Arthur&Willemijn stores. Ik ga er altijd blij vandaan. Ze weten zo’n ontzettend fijne sfeer neer te zetten. Kop koffie of thee erbij, gezellig kletsen, lekker van alles passen. Ik kan er compleet mezelf zijn.
Charelle Bruijn
Willemijn maakt het verschil tijdens ons bezoek aan Arthur &Willemijn! Wij komen twee keer per jaar met een aantal collega's voor onze "shop"-trip. Doordat Sander en Willemijn ons inmiddels al jaren kennen, is de voorbereiding al gedaan. Willemijn hangt al een selectie klaar op basis van wat ze weet dat ik leuk vind en mij goed staat. Elke keer weer word ik weer verrast met een item wat ik zelf niet zou hebben gekozen. Alles wordt als complete outfits gematcht en kan op meerdere manieren gecombineerd worden. Ook als ik eens een gaaf item in de kast heb hangen waarvan ik niet weet hoe te dragen, weet Willemijn er leuke combinaties mee te maken. Zo blijven andere items ook niet in de kast hangen. Door deze persoonlijke aanpak word ik elke keer weer verrast; voel ik me fijn in mijn kleding en blijft nooit iets ongedragen in de kast hangen. Die persoonlijke service staat voorop en maakt het verschil - blijf daar mee doorgaan! 🙂
Aukje Tremus
Sinds 2 jaar ben ik een trouwe klant bij Arthur & Willemijn. Ik vind het mooi om te zien hoeveel passie Willemijn voor haar vak heeft. Ze is eerlijk, denkt met mij mee en geeft me alle aandacht. Ze stelt mij als persoon echt centraal: wat vind ik mooi? Wat past bij mij? Maar bovenal waar voel ik mij fijn in? Voordat ik bij Arthur en Willemijn ging winkelen, had ik vaak het idee dat ik twee soorten kledingkasten had. Eentje voor mijn werk met meer zakelijke kleding en eentje voor thuis: de vrijetijdskleding. Het mooie is nu dat ik dat gevoel niet meer heb. Willemijn helpt mij om de juiste items te combineren met elkaar, waardoor ik mijn ‘werkkleding’ juist ook thuis draag. Ik combineer nu veel meer, waardoor ik alles veel vaker draag. Jaarlijks plan ik twee winkelafspraken in waarbij ik mijn zomer- en wintergarderobe aanvul en vernieuw. Wat ik heel fijn vind, is dat je van tevoren op de webshop kan kijken wat je mooi vindt. Dit plaats ik dan in mijn winkelmandje en Willemijn zorgt ervoor dat alles in de juiste maat klaar hangt als ik in de winkel kom. Onder het genot van een heerlijk kopje thee ga ik dan alles passen en geeft Willemijn mij suggesties hoe ik dingen kan combineren met de items die ik dan koop, maar ook met de items die ik al in mijn kast heb hangen. Dat vind ik echt een voordeel van daar shoppen. Ze denkt met je mee en neemt alle tijd voor je. Doordat ik twee keer per jaar mijn garderobe op deze manier aanvul, heb ik gedurende het jaar veel minder de behoefte om (online) te shoppen. En wanneer de nieuwe collectie dan weer uitkomt, dan kijk ik ook echt uit naar mijn shopafspraak.
Previous
Next

Persoonlijk

advies?

Twijfel niet en neem gerust contact met mij op!

Onze ander trainingen