Willemijn van Buiten

beYOUTIEFULL

Stijlquiz

Deze stijlquiz hebben wij ontwikkeld op basis van onze Beyoutiefull visie en dit geeft ons goed inzicht wat jij belangrijk vindt. Door de uitkomsten kunnen wij jou nog beter advies geven. Zo krijg je op basis van deze stijlquiz een eigen online profiel. Dit profiel kan gezien worden door jou, maar ook door onze medewerkers binnen Arthur & Willemijn. Hierdoor kunnen onze stylisten, die allemaal een interne styling opleiding gevolgd hebben, jouw advies geven om kleding te kopen die past bij jouw eigen stijl. 

Wat is het voordeel

van de stijlquiz?

Wij nemen het jou uit handen!
Je gegevens worden namelijk gekoppeld aan jouw persoonlijke profiel en als je één van onze winkels bezoekt, weten onze stylisten gelijk waar jouw behoeftes liggen.

Een persoonlijke selectie voor jou:

In dit profiel kunnen onze stylisten ook inzien welke aankopen je eerder hebt gedaan en kunnen ze meedenken over hoe je deze items kunt combineren, zodat je niet een hele nieuwe set hoeft aan te schaffen.

Contact over je bestelling:
Bestel je online dan nemen onze stylisten je bestelling door en mochten er twijfels zijn over de aankopen dan zal er contact met je opgenomen worden.

Maak een afspraak:

Maak je een afspraak in één van onze winkels. Dan bereiden wij de afspraak voor op basis van de ingevulde stijlquiz. Vervolgens staat er een kledingrek klaar om te passen. Aan deze service zitten geen kosten en verplichtingen verbonden.

Geen tijd om naar de winkel te komen? Neem dan een kijkje bij onze Fashionbox service en ontdek meer!

Enthousiast geworden?

Maak kennis met Beyoutiefull

Twijfel niet en neem gerust contact met ons op!