Willemijn van Buiten

Wat is

Beyoutiefull

 Wat werkt het beste voor jouw pasvorm? Klopt de meting wel met hoe je naar jezelf kijkt in de spiegel? En hoe zorg je ervoor dat je de trends vertaalt naar jouw eigen unieke stijl?  Mijn missie is om je tools aan te reiken zodat jij de beste versie van jezelf kunt laten zien. Ik ben van mening dat iedere vrouw mooi is om wie ze is. Hier staat Beyoutiefull voor. Be-You-Tie-Full. Wees volledig in verbinding met jezelf dan ben je op je mooist.  

Kijk eens

IN DE SPIEGEL

Dit ben jij.Alles om trots op te zijn.
Je ziel, je zaligheid. Je lijf, je leven.
Alles aan jou maakt je mooi.
Omdat je bent wie je bent.
Uniek, eigen. Je bent geen kopie.
met beide benen op de grond kijk jij naar jezelf.
Dit ben jij.
Hoe je lacht, hoe je denkt, hoe je straalt. Geniet.
Bewonder hoe bijzonder je bent.
Wees jezelf als geen ander

Video afspelen
Video afspelen

Retailer

Van europa award

2019 - 2020

Super trots dat wij deze prijs in ontvangst hebben mogen nemen met onze Beyoutiefull visie! De EK Passion Star is een initiatief van de EK/servicegroep in Bielefeld (Duitsland), een internationale retail serviceorganisatie die in meer dan 10 landen actief is.

Meer over Beyoutiefull

Wie zit er achter beyoutiefull...

Mijn naam is Willemijn van Buiten. In mijn werk als stylist heb ik inmiddels heel veel vrouwen mogen voorzien van adviezen. Tijdens mijn werk ben ik erachter gekomen dat ik het meest blij wordt als ik vrouwen kan laten ervaren hoe mooi ze zijn. 

Ontdek de online academy

Bij onze online academy wil ik jou door middel van verschillende trainingen meer inzicht geven in jouw eigen persoonlijke stijl. Benieuwd of onze training iets voor jou is? Kijk dan snel verder.

Gratis E - book

Als je op de hoogte bent waarom je valt op bepaalde kleuren, waarom je kiest voor bepaalde stoffen ga je steeds bewuster je aankopen doen. Resultaat je hele kledingkast kun je met elkaar combineren. Er blijft geen item in de kast hangen met een prijskaartje, wel zo duurzaam. En het allerbelangrijkste je je laat de beste versie van jezelf zien! Niet omdat je aan dat perfecte plaatje voldoet maar omdat je in ziet hoe mooi je bent! Benieuwd of onze training iets voor jou is? Lees dan eerst het gratis E-book.